Loading...
Панагюрско Шосе, Пазарджик
Понеделинк - Петък : 09.00 - 17:00
// Услуги //

За Нас диагностиката не е само четене на грешки

Нашите висококвалифицирани и опитни специалисти използват софтуер от последно поколение в комбинация с тест-драйв, за да вникнат в системата на автомобила ви,което позволява бързо и прецизно намиране на проблема.

Задълбочена Диагностика

Бързо намиране и решаване на проблемите

Възстановяване до заводска спецификация

Хидротрансформаторът, познат още като торк конвертор играе важна роля в устройството на автомобила, защото е той връзката между двигателя и скоростната кутия. Изправното състояне на хидротрансформатора е критично важно за правилното фукнциониране на скоростната кутия. Често срещани симптоми за повреден хидротрансформатор са "тресене" или усещане за "приплъзване". Процедурата на ремонт включва отваряне и дефектиране на "хидрото", след това се почиства и се заменят повредените части. Накрая торк конверторът се заварява и тества, след което се приготвя за изпращане до клиент или монтаж.

Висококачествено рециклиране

Подобрено време на превключване

По-голям пробег

Ремонт на раздатъчна кутия

Раздатъчната кутия или така наречената "раздатка", е отговорна за разпределението на движението между предната и задната ос на автомобила. В K&P Transmission извършваме ремонт на раздатъчни кутии за автоматични скорости.

Висококачествено рециклиране

Бърза и точна диагностика

Над 20 години опит в ремонта на автоматични скорости кутии

Ремонтът на една автоматична скоростна кутия е съвкупност от технологични процеси, които трябва да бъдат извършвани от квалифициран професионалист. Ремонтът не се изразява само в това да се подменят повредените части, а също да се настроят отделните компоненти по заводска характеристика. След като скоростната кутия е ремонтирана, предстои адаптация с диагностика. В K&P Transmission имаме дългогодишен опит в рециклирането на всички типове скоростни кутии. Цената за ремонт зависи от модела и състоянието на скоростната кутия.

Висококачествено рециклиране

Писмена Гаранция

Правилното обслужване е важно

Смяната на масло се извършва чрез специална машина, която гарантира качествена смяна на маслото. При смяната на масло се подменят и консумативите (филтър,гарнитура на картера и уплътнения)

Качествени Материали

Доказан Произход

Частична и пълна смяна

Направете запитване относно вашия проблем

За да направите запитване е нужно да попълните форумуляра, като дадете нужната информация за автомобила си.

Изпрати Запитване